Stedelijke vervuiling niet alleen schadelijk voor je gezondheid…

Het is je vast wel eens opgevallen dat muren van gebouwen in steden er grijs en grauw uitzien. Of misschien valt het ons niet eens meer op, omdat het al heel ‘gewoon’ voor ons is, maar dat is het natuurlijk niet. Luchtverontreiniging heeft meer impact dan we denken. Zelfs harde materialen, zoals muren, worden hierdoor beschadigd. Kan je nagaan wat de impact hiervan op onze huid is.

Onze huid (voornamelijk ons gezicht, hals en handen) staat dagelijks bloot aan een vervuilde luchtomgeving, zoals uitlaatgassen, industriële rook, tabak, airconditioning, stralingen  van computers, smartphones, I-pads en de ozonlaag. Hierdoor raakt de barriére functie, die onze huid van nature beschermt, verzwakt.  Met als gevolg dat onze huid droger wordt, haar glans verliest en versneller veroudert.

Belissima-Clarins-Anti-Pollution

In 1991 heeft Clarins als eerste cosmeticamerk het anti-luchtvervuilingscomplex ontwikkeld. Tegenwoordig zit dit ‘anti-pollution’ complex in alle dagverzorgingsproducten én foundations van Clarins. Dankzij dit complex wordt de beschermlaag van de huid versterkt en wordt de capaciteit van de cellen om in een verontreinigde omgeving te kunnen overleven vergroot. Hierdoor wordt onze huid extra beschermd tegen de nadelige, schadelijke gevolgen van stedelijke milieu invloeden en blijft onze huid langer haar jeugdige uitstraling houden.

Wist je dat dit één van de belangrijkste oorzaken is van huidveroudering? Alleen de zon veroorzaakt nóg grotere schade!

Zie hieronder een mooi filmpje die dit illustreert (van de UV Plus SPF50, wat ook anti-pollution bevat).

 

Waaruit bestaat het anti-pollution complex precies?

  • Succorry Dock Cress- deze een groene plantjes wonen aan de rand van snelwegen. Dit krachtig plantje wordt dagelijks blootgesteld aan luchtvervuiling.
  • Witte thee – dit voorjaarsplantje neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen.
  • Moringa – de zaadjes uit deze tropische boom hebben het vermogen om vervuiling uit het milieu en de nadelige invloeden van de zon te elimineren.

BelissimaClarins-anti-pollutioncomplex

Hoe je huid te verzorgen:

Reiniging! Extra-Comfort ‘Anti-Pollution’ Cleansing Cream. Deze cleanser werkt uiterst effectief. Het herstelt je huid van onzuiverheden, geeft je huid haar glans en schoonheid terug, terwijl je huid comfortabel blijft aanvoelen. Moniga Extracten zorgen ervoor dat je huid ontgift en je huid beschermt tegen de schadelijke effecten van mileu vervuiling ( 94% koolstof deeltjes worden verwijderd na het reinigen met de Extra-Comfort ‘Anti-Pollution’ Cleansing Cream). Shea- en Mango Extracten voeden, hydrateren en verzachten de huid.

Belissima-Clarins-Cleansing-Methode

Exfoliëren! Verwijder je doffe en/of vale teint, door twee tot drie keer per week je dode huidcellen op een milde wijze te verwijderen.  Laat je huid weer stralen!

Goede morgen! Alle dagcreme’s van Clarins bevatten het exclusieve ‘Anti-Pollution’ complex. Kies de creme die bij je past en elimineer, als vanzelf, alle schadelijke stedelijke invloeden van buitenaf. Als extra bescherming (ook tegen de UV A en UV B -stralen) breng je een paar keer dag het UV Plus SPF 50 over je dagcreme of foundation aan. Op deze manier zorg je voor een optimale bescherming van het huidoppervlak en tot diep huid (tegen UVA en UVB, luchtvervuiling).

BelissimaClarinsUVPlusSPF50

Heerlijk slapen! Terwijl je slaapt herstelt je huid zich en wordt geregenereerd. Dat wil zeggen dat dode huidcellen worden afgestoten  en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Ook worden schadelijke effecten van buitenaf geneutraliseerd. Je huid wordt weerbaar gemaakt, tegen de negatieve invloeden die het dagelijkse leven met zich meebrengt.

Maak nog mooier! Gun je zelf een mooie stralende huid en verzorg deze extra met een foundation of BB-cream van Clarins. Ook deze producten bevatten het ‘Anti-Pollution’ complex, die je huid beschermt tegen de nadelige en schadelijke gevolgen van stedelijke milieu invloeden.Belissima-Clarins-Planet

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop (055-5411990/06-51308150)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s