Pretty lips in one simple step..

De Joli Rouge lipsticks hebben een totaal nieuw uiterlijk gekregen en ook de kleuren zijn allemaal vernieuwd. De vernieuwde Joli Rouge zijne ideale lipsticks voor alle vrouwen die een stralende en intense kleur op de lippen willen hebben.

Zoals we gewend zijn van Clarins bevatten de lipsticks tevens goede, verzorgende werkstoffen. Zo is er als werkstof onder andere Mango-olie in verwerkt. Mango-olie zorgt ervoor dat de lippen intens gevoed worden en dat de lipstick heerlijk comfortabel aanvoelt op de lippen. Ook is er zeekraal-extract in verwerkt, wat zorgt voor optimale hydratatie. Tocophérol beschermt deze kwetsbare huid tegen de negatieve effecten van vrije radicalen. En opvullende peptide zorgen ervoor dat het collageen productie en hyaluronzuur een extra boost krijgen en de lippen extra vol laat lijken.

Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de lippen intens gehydrateerd worden, met een prachtige kleur, met een satijnen finish en dat alles voor 6 uur lang!Belissima-Clarins-Joli-RougeWaarom is het een must om ook een lippotlood bij je lippenstick te gaan gebruiken?

  • Om je lipstick extra mooi uit te laten komen
  • Om je lippen een beetje te corrigeren
  • Om het ‘uitlopen’ van de lipstick te voorkomen
  • Om je lipstick extra te fixeren
  • Genoeg redenen dus om vanaf nu ook een lippotlood naast je lipstick te gaan gebruiken.

Belissima-Clarins-Lip-Definer

De vernieuwde Crayon Lévres is een lippotlood dat zich aanpast aan je huidskleur! De neutrale tinten laten zich prachtig mengen met elke kleur lipstick. De zachte zachte textuur zorgt ervoor dat dit potlood crémig aanvoelt op de huid. De extracten van Jojoba zorgen ervoor dat de kleur comfortabel aangebracht. En ook hier zit Tocophérol in, die deze gevoelige huid beschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen.

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s