Welke mak-up producten neem ik mee op vakantie?

In het dagelijks leven dragen wij vrouwen graag in meer of mindere mate make-up. Omdat we tijdens onze vakantie’s zo min mogelijk spullen willen meenemen, is het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken welke make-up producten mee gaat en welke thuis kunnen blijven.

Op vakantie zien we er uitgeruster uit dan tijdens ons dagelijkse leven en hebben we daardoor vaak een gezond kleurtje op ons gezicht. Daarom kunnen we ook prima minder producten mee nemen, dan we in het dagelijks leven wellicht wél gebruiken. Maar keuzes maken is altijd lastig. Ik laat je dan ook graag zien welke make-up producten ideaal zijn om mee te nemen op zomervakantie. Zodat je niet je hele toilettas hoeft mee te nemen…

Te beginnen bij de basis:

1] BB-cream: Deze creme egaliseert je huid op een natuurlijke wijze en trekt snel in. Daarbij bevat deze BB cream een mineraal zonfilter die je de eerste twee uur perfect beschermt tegen UV stralen. Ik adviseer hier wel een dagcreme of serum onderaan te brengen, voor nog meer verzorging.

Belissima-Clarins-BB Cream - Skin Perfecting Cream

2] Multi-Blush: Een blush die multi-inzetbaar is. Hiermee geef je je wangen een beetje kleur, kan je je lippen accentueren en kan je je ogen laten stralen. Een drie-in-één-product dus!

Belissima-Clarins-Multi-Blush

3] Truly Waterproof Mascara: Om je wimpers langer, voller en dikker te maken, zonder dat het door transpiratie gaat uitlopen. Mocht je spontaan een duik in het water willen nemen, is dat ook geen probleem. Deze mascara blijft zitten waar die hoort te zitten, namelijk op je wimpers!!

Belissima-Clarins-Truly-Waterproof-Mascara

4] Fix Make-Up: Fix Make-Up fixeert je make-up voor een lange periode en zorgt ervoor dat tijdens hete zomerse dagen en zwoele avonden je make-up perfect blijft zitten. Daarbij is het natuurlijk een heerlijk aangenaam fris gevoel op je huid.

Belissima-Clarins-Refreshing Mist - Long-Lasting Hold

Met deze vier producten heb je een mooie basis om ook tijdens je vakantie er verzorgt uit te zien, zonder dat je je hele make-up tas hoeft mee te nemen. En voor de avonden kan je bovenstaande producten wat dikker aanbrengen of je neemt nog een eyeliner mee voor extra effect.

Belissima-Clarins-Instant-Liner

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Belissima-Clarins-Zomer-Make-Up

Een gedachte over “Welke mak-up producten neem ik mee op vakantie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s