Wil jij ook een mooie stralende huid, zonder vlekken?

De wens van veel vrouwen is niet meer een  huid zonder rimpels, maar een mooie egale, stralende huid zonder vlekken! Clarins heeft nu de oplossing voor jou! Namelijk het Mission Perfection Sérum. Dit serum zorgt ervoor dat ook jij een fotomodellen huid kan krijgen.

Tijdens het zonnebaden smeren ons van top tot teen in met zonnebrandcreme. Maar in het dagelijkse leven maken we ons veel minder druk om beschadigingen door de zon. Door invloeden als UV-stralen of ontstekingen kunnen pigmentvlekken en andere oneffenheden ontstaan. Niet alleen de zon is een grote boosdoener, maar ook milieuvervuiling hoort bij één van de grootste veroorzakers van huidbeschadigingen en vroegtijdige huidveroudering. Luchtvervuiling zoals uitlaatgassen, stralingen van mobile telefoons, Ipads e.d. tasten de weerstand van je huid aan, waardoor UV-stralen nog meer schade aan kan richten.

Belissima Clarins - Mission Perfection Serum

Clarins heeft gelukkig het Serum Mission Perfection ontwikkeld , dat pigmentstoornissen en andere (rode) vlekjes bestrijdt en de teint van je huid weer laat herleven. Het serum laat je huid stralen en laat vlekkerige roodheid vervagen. Het fijne en frisse corrigerende serum egaliseert de huid en zorgt voor en fris uiterlijk, zonder dat daarbij de teint van je huid wordt aangetast. Dus ook zeer geschikt voor de donker getinte huidjes.

Voor wie is dit serum bedoelt?

– Voor vrouwen tussen de 25 en 50 jaar (ongeacht huidskleur of huidtype)

– Die vlekken/vlekjes die ontstaan zijn door acne willen laten verminderen.

– Die pigmentvlekken/-vlekjes willen corrigeren.

– Dit alles, zonder dat het de natuurlijke huidskleur lichter maakt of aantast.

– En daarbij  zorgt voor een frisse en stralende teint.

 

De belangrijkste ingrediënten zijn:

– Acerola en Hexylresorcinol maken donkere vlekken minder zichtbaar.

– Light-Diffusing pigment en het Soft Focus pigment corrigeren pigmenten in de huid, waardoor je huid meer gaat stralen.

– Ginkgo Biloba stimuleert de doorbloeding van de huid.

– Fruitzuren uit Tamarinde zorgen voor een exfoliërende werking.

 

Voordelen:

– Dag na dag krijgen donkere vlekken een lichtere aanzien.

– De kleur van de huid wordt frisser en je huid gaat weer stralen.

– Je teint wordt weer egaal zonder dat de natuurlijke huidskleur wordt aangetast.

Belissima Clarins - Mission Perfection Serum

 

Het Mission Perfection Sérum is een lichte, frisse emulsie die snel intrekt en heeft een subtiele bloemengeur.

Hoe te gebruiken:

– ’s Ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op een gereinigde en droge huid.

– Verwarm het serum eerst tussen je (schone) handen. Hierdoor worden de ingrediënten beter door je huid opgenomen.

– Plaats de handen plat op hert middelste deel van het gezicht en verdeel het product zachtjes drukkend naar buiten toe (richting oren).

– Herhaal dit ook voor je hals en decolleté. Werk hierbij zachtjes drukkend vanuit de kaaklijn langs de hals en naar het decolleté.

Het complementaire product die ik hierbij adviseer is de  UV Plus HP SPF 50 . Het Mission Perfection Serum maakt de vlekjes elke dag een beetje meer lichter worden. En ook al zie je de vlekjes straks niet meer, je huidcellen blijven hier gevoelig voor UV-stralen, of ze nou wel of niet zichtbaar zijn. Wanneer je onbeschermd in de zon zit, zal je huid hier toch direct op reageren. Daarom is het belangrijk om je huid continue te beschermen tegen UV-stralen!

Het UV Plus HP SPF 50 bevat een mineraal filter die je huid, direct nadat je het hebt aangebracht, beschermd bent tegen de UV-stralen. Het legt als het ware een onzichtbaar schild op je huid. Daarbij is de UV Plus HP SPF 50 olie vrij, waardoor je deze niet-vette emulsie ook prima over je make-up (deppend) kan aanbrengen.  Zo word je huid optimaal en áltijd beschermt bent tegen UV-stralen.  Zoals bij elke SPF, is deze zonnefilter na ongeveer twee uur uitgewerkt. Het is daarom belangrijk om de klok wel een beetje in de gaten te houden, wilt je optimaal resultaat hebben en het product om de twee uur aan te brengen!

Ook bevat het  UV Plus SPF 50  het Anti – Pollution Complex  die je huid beschermt tegen oxidatieve stress zoals luchtvervuiling, uitlaatgassen en stralingen. Deze negatieve invloeden spelen een grote rol bij het veroorzaken van huidveroudering. Eén en één is in dit geval dus drie 🙂

Belissima - Clarins - Day Screen Multi Protection SPF 50

 

 

Extra tip:

Om nog beter en sneller resultaat te gaan zien, adviseer ik je huid regelmatig (2 á 3 x per week) een dieptereinigingsbehandeling te geven met (bijvoorbeeld) de Doux Exfoliant Lotion. Het grote voordeel van deze exfoliërende lotion is dat het lekker diep in je poriën trekt en zeer makkelijk in gebruik is. Dode huidcellen worden opgelost waardoor het Mission Perfection Sérum beter haar werk kan doen. Tevens wordt de celdeling gestimuleerd waardoor je nog sneller een stralende en frisse teint krijgt.

Belissima-Clarins-  Doux Exfoliant Lotion

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s