Twee nieuwe revitaliserende producten voor de man.

Gelukkig besteden steeds meer mannen tijd aan huidverzorging. We weten dat de huid van de man dikker is dan die van een vrouw en dat mannen daardoor op latere leeftijd rimpels krijgen. Maar als ze er eenmaal zijn, zijn het ook gelijk diepe rimpels. Een dikke huid ziet er ook sneller grauw en vermoeid uit. Daarom heeft Clarins nu twee producten ontwikkeld die tegen tekenen van huidveroudering vermindert én die je huid tegelijkertijd een energie boost geeft.

Voor wie is de Gel Revitalisant geschikt?

Voor mannen van 25 jaar en ouder die op zoek zijn naar een frisse gel die dagelijks aangebracht kan worden. Mannen die hun huid direct een energieboost willen geven en preventief willen werken tegen huidveroudering.

De textuur:

Gel Revitalisant heeft een lichte, niet vette textuur. Die direct door de huid wordt opgenomen. Deze gel voelt fris aan op de huid en werkt teven matterend.

Hoe aan te brengen:

De flacon van de Gel Revitalisant heeft een handig ‘Twist & Lock’ systeem. Draai de ‘dop’ om te openen, kantel en druk twee of drie keer naar benenden voor de juiste hoeveelheid. Verdeel het product tussen de handen en wrijf het warm. Verdeel de substantie zacht drukkend op je gezicht en de hals. Bijvoorkeur ’s ochtends en ’s avonds.

Belissima-Clarins: Revitalizing Gel

Voor wie is het Serum Défatigant geschikt?

Voor mannen van 25 jaar en ouder die op zoek zijn naar een oogproduct ter bestrijding van de eerste tekenen van huidveroudering, gebrek aan energie, tekenen van vermoeidheid en tegen wallen en kringen.

De textuur:

Deze lichtblauwe gel geeft direct een verfrissend en verzachtend gevoel. De gel is niet vet en trekt daardoor snel in de huid. Ook geschikt voor gevoelige ogen en/of contactlensdragers.

Hoe aan te brengen:

Ook de flacon van het Serum Défatigant Yeux heeft een handige ‘Twist & Lock’ systeem. Draai de ‘dop’ om te openen, kantel en druk een keer naar beneden voor de juiste hoeveelheid. Verdeel het product tussen de vingers en verdeel de gel zacht rond de oogcontouren. Bijvoorkeur ’s ochtends en ’s avonds.

Belissima - Clarins: Anti-Fatique Eye Serum

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s