Spring is in the air!

We kunnen ons lichaam gaan voorbereiden op de zomer, want spring is in the air! En wat zijn we hier aan toe… Bye bye dikke, warme kleding, hallo zomerse jurkjes en blote benen! Om je lichaam hierop voor te bereiden brengt Clarins dit voorjaar een aantal mooie (ver)nieuw(d)e producten op de markt. Ik vertel je er graag meer over…

Belissima Clarins Body

 

Créme Masvelt: bevat nu een nieuwe formule met een drievoudige werking waardoor de créme werkt aan afslanken, verstevigen en een mooier lichaam tegelijk! Créme Masvelt is nu nog meer gericht op hardnekkig vet dankzij de ontdekking van het unieke werkzame bestanddeel van klaproos-extract. Het vertraagt vetopslag terwijl tegelijkertijd vetafbraak wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat je huid steviger wordt en grove contouren subtieler worden. Je huid wordt gladder en voelt veel zachter aan.

Belissima - Clarins - Body Shaping Cream

Voor wie: Dit is een perfecte créme voor na een zwangerschap of tijdens een dieet of om cellulitis te verminderen.

Structuur créme Masvelt: de créme voelt zacht en romig aan die ontwikkeld is voor massages. Voelt niet vet en plakt niet. Je kunt je dus direct, na het aanbrengen, aankleden. Door de verschillende bloem-extracten heeft créme Masvelt een heerlijke licht, frisse geur.

Tip: Breng Créme Masvelt twee keer per dag aan. Natuurlijk werkt dit product nog beter wanneer dit gecombineerd wordt met een gezonde levenstijl en met regelmatige lichaamsbeweging.

Belissima - Clarins - Body Shaping Cream

Addition Concentre Eclat Corps (Golden Glow Body)een vervolg op het succes van de Addition Concentre Eclat Visage. Een zelfbruiner ‘op maat’.

Voor wie? voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, zongebruinde tint. Het hele jaar door. Maar ook voor iedereen die onzeker is over het gebruik van een zelfbruiner. Enneh…Wist je dat een huid met een mooie bruine teint oog egaler en slanker oogt?!

Hoe te gebruiken: Voeg, elke dag, een 4 tot 6 druppels aan je reguliere bodylotion (of solaire product) toe en creëer zo een mooie warme gloed over je lichaam.

Belissima - Clarins - Golden Glow Body

 

Voordelen:

– deze druppels zijn geurloos, dus beïnvloeden de geur van je bodyproduct niet

– droogt de huid niet uit

– beperkte risico op strepen

– kost weinig tijd om aan te brengen

– makkelijk te mengen

– het gewenste resultaat is makkelijk te bepalen

Belangrijk om te weten: De Addition Concente Eclat Corps bevat geen zonbeschermingsfilters (SPF) en biedt dus geen bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon.

Belissima - Clarins - Golden Glow

Bovenstaande lichaamsproducten werkt nog beter wanneer je je lichaam twee tot drie keer per week een intensieve lichaamsscrub geeft. Je huid is veel meer toegankelijk voor de werkstoffen die in je bodyproduct zitten. Je huid wordt nog gladder en zachter. En je hebt langer plezier van je bruin gecreëerde tint. Profiteer nu van de tijdelijk 20% kortingsactie op alle bodyproducten verkrijgbaar bij http://www.belissima.nl !

Belissima - Clarins - Exfoliating Body Scrub

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s