Garden Escape Voorjaarscollectie 2015

Clarins heeft zich dit voorjaar laten inspireren door een heerlijke wandeling in de natuur en dat is terug te zien aan het kleurenpalet waaruit de lentecollectie is voorgekomen. Verschillende roze en fris groen tinten spelen hier een grote rol. Helemaal geweldig zijn de nieuwste super zachte lipproducten, die zorgen voor intens gevoede lippen. Houd je van een balsem of van een olie? Er is voor ieder wat wils….Laten we beginnen met de lipproducten, waar nú iedereen het al over heeft.

Clarins - Garden Escape Spring.2015

 

Eclat Minute Baume Lévre: ik denk dat iedereen de Eclat Minute Embellisseur Lévre wel kent (http://www.belissima.nl/eclat-minute-levre.html). Deze lipgloss is zo’n enorm succes dat Clarins hier een variant op heeft bedacht, namelijk de Eclat Minute Baume Lévre. Ook dit product voelt superzacht aan, heeft een intens verzorgende werking, alleen is deze nu uitgebracht in een even verleidelijke balsem in stickvorm. Deze formule is verrijkt met Wilde Mango en Galamboter die zorgen voor gehydrateerde, volle en stralende lippen. De kleurdekking van deze lipbalm is satijnzacht.

Clarins - Instant Light Lip Balm

Eclat Minute Huile Confort Lévres: Ben jij fan van aromatische oliën en volle producten? Of heb je vaak schrale lippen? Dan is dit echt een geweldig product voor jou! Deze lipgloss is rijk aan plantaaardige bestanddelen, geïnspireerd op de gezichts- en lichaamsoliën van Clarins (http://www.belissima.nl/clarins-gezichtsverzorging/aromatische-olien.html en http://www.belissima.nl/clarins-lichaamsverzorging/aromatische-olien.html ). Deze lipgloss zorgt voor intens gevoede en mooiere lippen en is in twee kleuren verkrijgbaar, waarvan één een Limited Edition is. Namelijk nr. 02 Rapsberry. De tinten accentueren de kleur van je eigen lippen en kan daarom ook heel mooi samen met je lippenstift gebruikt worden.

Clarins - Instant Light Lip Comfort Oil

Garden Escape Palette Yeux 6 Couleurs: De Garden Escape Colletctie bevat ook een schitterende oogschaduw palette. Het bevat maar liefst zes verschillende, satijnzachte oogschaduwkleuren, die de hele dag door goed blijven zitten en de oogleden gladder laat lijken. Naast dat de tinten heel bijzonder zijn en voor elke kleur ogen toepasbaar is, vind ik het heel leuk dat er zes verschillende kleuren oogschaduw in één palette zit. Zo kunnen we fijn experimenteren met de verschillende tinten. Wees er snel bij want dit is een Limited Edition.

Clarins - Garden Escape 6 Couleurs Eye Palette

Onderstaande producten zijn niet nieuw, maar wel in een nieuwe kleur verkrijgbaar zijn:

Blush Prodige: Dit voorjaar wordt de Blush Prodige Palette uitgebreidt met de kleur Sweet Rose (nr. 08).  Een mooie diep roze tint, voor een gezonde blos.  Ook dit product voelt zijde zacht aan en bevat een perfecte combinatie van mineralen en plantextracten.

Clarins-Garden Escape Blush Prodige Illuminating Cheek Coleur

 

Crayon Khol nr 09: Het klassiek zwarte oogpotlood, maakt dit voorjaar plaats voor trendy groen! Te gebruiken om de oogcontouren te accentueren of om breder aan te zetten en deze te blenden met het penseeltje aan de achterkant van het potlood.

Clarins - Crayon Khol Intense Green

Joli Rouge Brillant: Deze lippenstift blijft bijzonder doordat het tussen een lipstift en een lipgloss in zit. De Brillant serie bevat minder kleurpigmenten dan een lipstift, maar meer kleurpigmenten dan een lipgloss. Daarbij bevatten ze een mooie shimmer. Voor een extra sprankelend effect. Deze serie wordt uitgebreidt met de tinten nr. 22 Coral Dahlie en nr. 23 Rose Petal. Voor volle, zachte, superglanzende en sprekende lippen!

Clarins - Joli Rouge Shimmer

 

Clarins - Garden Escape Spring 2015

Koop nu Garden Escape producten bij Belissima.nl en profiteer van 20% korting op de hele voorjaarslook! Koop je twee of meer producten uit deze look? Da ontvang je ook nog twee Travel Size Make-Up Producten van Clarins cadeau bij je bestelling!

Bekijk deze mooie producten ook via de Clarins video:

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s