Tips voor het dagelijks detoxen van je huid

Een mooie, stralende huid komt van binnenuit. De huid heeft een belangrijke taak bij het afvoeren van gifstoffen. De uitdrukking je bent wat je eet, is hier absoluut van toepassing. Regelmatig detoxen is daarom belangrijk voor je lichaam en huid. Aan de kleur, glans en structuur van de huid kan je zien of men een gezond leefpatroon heeft.

Hoe kan je thuis je huidverzorgende producten ook een detox functie krijgen?

* Reinig elke ochtend en avond je huid voordat je naar bed gaat. De reinigingsproducten van Clarins verwijdert make-up en onzuiverheden tot diep in de poriën zonder dat de huid een trekkerig gevoel gaat geven. Elk mens heeft een andere wens. Daarom heeft Clarins voldoende keuze in verschillende reinigingsproducten. Bekijk wat het beste bij jou en jouw huid past.

Clarins - Cleansers

* Hydrateer je huid continue. Niet alleen van binnenuit, maar ook via goede verzorgingsproducten. Doe dit bij voorkeur twee keer per dag, s’ochtends en s’avonds. Drink daarbij veel water om zo toxines af te voeren en je organen meer energie te geven. Minimaal acht glazen per dag (of kruiden thee) voor een gezond lichaam en een stralende huid.

Clarins - HydraQuench

* Exfolieër je gezicht twee keer per week. De zachte exfoliërende producten van Clarins zorgen ervoor dat toxines, droge huidschilfers en dode huidcellen op een milde wijze worden verwijderd. Hierdoor worden verzorgingsproducten veel beter opgenomen waardoor ze kunnen beter hun werk kunnen doen (zelfs voor de aller gevoeligste en dunste huidjes is het goed om te exfoliëren, mits het juiste product wordt gebruikt). Je huid voelt zacht en egaal aan en krijgt een frisse uitstraling.

Clarins - Exfolianting

* Geef je huid een extra detox boost door je reguliere masker eens te verwisselen (of af te wisselen) voor een zacht, zuiverend kleimasker. Je huid wordt intensiever gereinigd, gezuiverd en poriën worden verfijnd. En dat in slechts 10 minuten. De restanten van het masker verwijder je met een frisse alcohol vrije lotion.

Clarins - Pure and Radiant Mask

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Clarins - Detox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s