Wimperextensions maar dan van jezelf!?

Van nature volle en lange wimpers. Welke vrouw droomt daar niet van? Een soort wimperexentions, maar dan van jezelf, met je eigen wimpers! Revitalash geeft je dé oplossing. Dankzij krachtige werkstoffen die de haarzakjes intensief voeden, worden je wimperhaartjes sterker. Waardoor ze minder snel afbreken en je wimpers dus voller én langer worden.

Revitalash heeft afgelopen jaren meerdere BeautyAwards mogen ontvangen. Dit wimperserum is het meeste bekende en het meest verkochte product van Revitalash die zichtbaar zorgt voor lange en volle wimpers.  Revitalash is een cosmetische doorbraak voor droge, breekbare en fragiele wimpers. Maar ook voor wimpers die minder vol zijn geworden door stress of veroudering of voor diegene die ‘gewoon’ mooie, volle en lange wimpers willen.

Revitalash - wimperserum

Hoe werkt het?

– Verzorgt de wimpers waardoor deze minder snel breken en minder kwetsbaar zijn en de wimpers beschermt tegen dagelijkse invloeden.

– Het High Impact Biopeptin Complex voedt de haarzakjes waardoor de wimpers sterker worden gemaakt, maar toch zacht blijven aanvoelen.

– Bij dagelijks gebruik worden je wimpers gezonder, voller en langer.

Revitalash - Wimperserum

Hoe te gebruiken:

– Breng Revitalash dagelijks (s’avonds) aan op schone, gereinigde ogen langs de wimperrand (eventuele contactlenzen eerst verwijderen).

– Ter herinnering aan jezelf, is het fijn om het wimperserum in je tandenborstelhouder, die in je badkamer staat, te zetten.

–  Na ongeveer 5 weken merk je dat je wimpers voller worden.

– Na 12 weken heb je het maximale resultaat bereikt.

– Na 12 weken houd je het resultaat vast, door het om de dag te gebruiken (4 x per week).

–  Gebruik het product niet vaker dan 1 x per dag.

– Revitalash wimperserum 2.0 ml ongeveer 3 tot 4 maanden mee.

– Na opening is het serum 1 jaar houdbaar.

Revitalash-advanced-eye-lash-conditioner-directions

Hoe voelt het aan: Revitlash wimperserum is geur- en kleurloos. Het trekt onmiddellijk in de haarzakjes.

Mag Revitalash gebruikt worden in combinatie met wimperextensions?

Revitalash wimperserum is gemaakt op waterbasis. Hierdoor kan je het prima gebruiken om je wimpers tijdens het dragen van wimperextensions gezond te houden. Zo voorkom je dat je eigen wimperhaartjes gaan afgebreken en/of geschadigd raken. Ook wanneer je besluit om te stoppen met wimperextensions helpt Revitalash wimperserum, je eigen wimpershaartjes weer snel in goede conditie te brengen, zodat ze weer snel mooie lange en volle wimpers hebt. Maar dan nu van nature.

Tip:

Een mascara-roller en eyeliner zijn maximaal 3 maanden houdbaar. Na 3 maanden drogen deze producten uit en neemt het aantal bacteriën in de mascara en eyeliner toe. Vervang deze dan ook op tijd en voorkom zo oogirritatie’s en/of oogontstekingen.

Arevitalash - Awards2014

Wist je dat:

–  Er een gedeelte van de opbrengt van elk verkochte Revitalash product ten behoeve komt aan onderzoek naar borstkanker en andere educationele instanties.

– 100% dierproof vrij is?

–  Bijna heel Hollywood fan is van Revitalash?

Verder is het nog belangrijk om te weten dat het  serum niet getest is tijdens de zwangerschap, borstvoeding of chemotherapie en daarom dan ook niet mag worden gebruikt.

Bovenstaande producten zijn te koop via http://www.belissima.nl of kan afgehaald worden in onze beauty salon.  Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s