Creeer je eigen Clarins SPA thuis…

Door de hectiek van alle dag, willen we onszelf wel eens vergeten.  Met de aromatische producten van Clarins  creër je eigen SPA moment thuis. Hiermee komen lichaam en geest helemaal tot rust…

Gommage “Tonic” Corps: Een overheerlijke scrubbalsem op basis van zeezout-/en suikerkristallen, die dode huidcellen op hele milde wijze verwijderen en de huid super zacht laat aanvoelen. De essentiële oliën van rozemarijn, geranium en munt zorgen ervoor dat lichaam en geest worden gestimuleerd, verfrist en geven je een heerlijk SPA gevoel. Je lichaam is nog nooit zo zacht geweest…Tip: de ruwe delen (elleboog, knieën en voeten) extra scrubben.

Clarins - Tonic Body Polisher

Bain aux Plantes “Tonic”:  de essentiële oliën stimuleert lichaam en geest, het weldadige schuim reinigt de huid op milde wijze. Tip: voordat je in bad stapt masseer je jezelf eerst met het schuim en adem de heilzame dampen in. Voor onder de douche gebruik je een spons.

Clarins - Tonic Bath & Shower Concentratie

Huile “Tonic”: bevat 100% natuurlijke planten extracten die voorkomen dat de huid slapper wordt, de elasticiteit verbetert en helpt striae voorkomen. Door de voedende eigenschappen wordt uitdroging voorkomen en en laat haar zijdezacht aanvoelen. Tip: verdeel een kleine hoeveelheid aan op een vochtige huid, licht inmasseren en indien mogelijk/gewenst met een korte, frisse douche over je lichaam laten glijden, zodat de Huile “Tonic” voor een dieper bereik van de werkstoffen.

Clarins - Tonic Treatment Oil

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s