Twee nieuwe gezichtsverzorgende producten van Clarins

Clarins lanceert dit najaar twee nieuwe verzorgende gezichtsproducten.

Multi-Intensive Nuit:

Voor wie – Speciaal voor (50+)  vrouwen waarvan de huid verzwakt is door hormonale veranderingen door haar leeftijd. De huid tekent zich door huidverslapping, diepere rimpels en een ongelijkmatige teint  door pigmentvlekken.

Werking – Een créme met een heerlijke textuur die de huid direct een comfortabel gevoel geeft.  Deze anti-ageing nachtcréme verstevigt de huid op alle niveau’s. De huid krijgt meer volume, en ziet er egaler uit.  Biologische Montpellier Rotsroos en Hexylresorcinol egaliseren de teint en remt de vorming van pigmentvlekken veroorzaakt door ouderdom, voor een stralende en egale teint. De rustgevende geur van jasmijn, rozen, violen en perzik zorgen voor een goede nachtrust.

Clarins - Super Restore Active Nightcream

Lift- Affine:

Voor wie – Voor vrouwen die minder tevreden zijn over hun gezichtscontour (dubbele kin, wallen, overtollig vet, ongedefinieerde gezichtscontour) als gevolg van natuurlijke rondingen en/of overgewicht.

Werking – Een heerlijk serum met een gladde, romige gel-textuur die snel intrekt. Lift-Affine Visage is dé expert in het redefiniëren en verfijnen van de gezichtscontouren.  Extracten van Guarana stimuleert vetafbraak. Extract van Zerumbet Ginger voert vocht af en Kaki-extract verfijnt de ovale gezichtscontouren. Na 4 weken is de kaaklijn gelift, de contouren verfijnt en het gezicht slanker. Dit serum heeft een frisse geur van grapefruit, jasmijn en muskus.

 

Clarins - Shaping Facial Lift

 

 

Aanbrengen – ’s ochtends en/of ’s avonds op een gereinigde huid voor uw verzorgende serum en/of verzorgende créme. Het exclusieve “Auto-Lifting”methode versterkt de doeltreffendheid.

Clarins - Auto-Lifting Methode

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s