Collection Ladylike – Najaarslook 2014

Dit najaar lanceert Clarins een elegante look met warme, matte kleuren, die heel mooi te combineren zijn in de komende koude herfst- en wintermaanden en nu al verkrijgbaar bij Belissima.nl

De look bestaat uit verschillen warme chique tinten, die door elke vrouw te gebruiken zijn:

Ombre Matte – Een nieuwe ongekende sensatie voor de ogen. Voelt aan als een zachte en lichte créme, maar oogt bij het aanbrengen als een compacte poeder die je heel soepel op het ooglid kunt aanbrengen, en samensmelt op de huid. Extra fijn is dat de Ombre Matte lekker lang blijft zitten. Verkrijgbaar in 6 mooie tinten.

Clarins - Cream and Powder Matte Eyeshadow

 

 

 

 

 

 

 

 

Eclat Minute Base Fixante Yeux – een universele oogmake-up basis die de oogleden laat stralen, egaliseert en beschermt en ervoor zorgt dat je oogschaduw langer mooi blijft. Nieuw is dat deze nu in een tube verkrijgbaar is, waarmee je het product beter kunt doseren en gemakkelijker kunt aanbrengen.

Clarins - Instant Light Perfecting Base

 

 

 

 

 

 

 

 

Ombre Minerale 4 Couleurs 13 skin tones –  een mix van hele elegante tinten die alle oogkleuren mooi laten uitkomen en die een levendige blik geven. Of je nu van een naturel look houdt of van een glamour look.

 

Clarins - Eye Quartet Minérale Palette Long-Lasting

 

 

 

 

 

 

Kit Sourcils “Pro” –  Een elegante palette die in drieën is verdeeld.

1)  drie kleuren wenkbrauwpoeder om de wenkbrauwlijn bij te werken.

2) een compacte oogschaduwpoeder, kleur rosé nude, om een high- light te creëren onder je wenkbrauw. Voor een stralende blik, of te gebruiken als oogschaduw.

3) een transparante was om de wenkbrauwen mee te modelleren en te fixeren. Handig is ook de dubbele applicator voor het aanbrengen van de oogschaduw en een borstel voor het borstelen van de wenkbrauwen en een handig mini pincet. Om even snel een paar vervelende haartjes te verwijderen.

Clarins - Eyebrow Kit "Pro" Palette

 

 

 

 

 

 

 

Blush Prodige – nr. 07 Tawny Pink een hele nieuwe kleur die ongelofelijk mooi is. Hiermee creeër je mooie matte schaduwen in je gezicht en/of geef je je huid een stralende look.

Clarins - Illuminating Cheek Colour

 

 

 

 

 

 

 

3 Dot Liner 02 Brown –  dankzij deze populaire eyeliner hadden alle vrouwen weer zin om een eyeliner aan te brengen. Dit najaar brengt Clarins tijdelijk een bruine 3 Dot Liner op de markt, om de natuurlijke uitstraling te benadrukken zonder dat het “too much” wordt. Dankzij het “Be Long Lash Complex”wordt de wimpergroei gestimuleert en blijft de eyeliner nog beter zitten.

Clarins - Easy Lining Dot by Dot

 

 

 

 

 

 

 

 

Be Long Mascara – deze mascara stimuleert, door de Be Long Lash Complex, de wimpergroei. Panthenol zorgt voor het versterken van de wimpers. Een onmisbare mascara voor iedereen die mooie lange wimpers wilt.

Clarins - Lenght and Curve  Mascara

 

 

 

 

Rouge Eclat – de Rouge Eclat lipsticks bevat het Nutir-Youth Complex, die ervoor zorgen dat de lippen hun jeugdigheid blijven behouden. Hoe vaker je deze lipstick aanbrengt, hoe beter je lippen worden gevoed, hersteld, vernieuwd en zichtbaar verjongd worden. Deze lijn wordt uitgebreidt met vijf hele vrouwelijk  klassieke kleuren.

Clarins - Satin Finish Age-Defying Lipstick

 

 

 

 

 

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

 

Clarins - LadyLike - Autumn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s