Ogen zijn de spiegels van onze ziel…

Ogen zijn de spiegels van onze ziel. Hoewel vermoeide ogen de indruk wekken dat iemand een gebrek heeft aan energie, hoeft dit niet zo te zijn. Gelukkig zijn er wel een paar tip and tricks die vermoeide ogen weer een frisse uitstraling kunnen geven.

Défatigant Eclair Contour des Yeux:

Deze microgel smelt op de huid en werkt als een onzichtbaar masker. Het zorgt ervoor dat rimpeltjes, wallen, kringen en gezwollen oogleden verdwijnen. De Défatigant Yeux is een perfecte aanvulling op je reguliere oogverzorgingsproduct. Het is dus geen vervangend product.

Clarins - Eye Revive Beauty Flash

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisse Minute Concentré:

De Lisse Minute Concentré vult rimpeltjes en egaliseerd de huid. Breng deze satijn zachte creme ‘deppend’ aan over het hele oogoppervlak of alleen over het probleem gebied. Rimpeltjes worden direct ‘gevuld’ en geeft een jongere frisse uitstraling.

Clarins - Line Correcting Concentrate

 

 

 

 

 

 

 

 

Instant Concealer:

Een vloeibare corrigerende créme die donkere kringen en tekenen van vermoeidheid vervaagt en de oogcontouren gladder maakt. Tevens zorgt Aloë Vera ervoor dat deze gevoelige huid gevoed en gehydrateerd wordt, voor een nog zachtere en frisse uitstralling.

Clarins - Smooting Long-Lasting Revives Tires Eyes

 

 

 

 

 

 

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s