Stimulerende huidverzorging vanaf 12 jaar…

Hormonenveranderingen zorgen ervoor dat je lichaam, vanaf ongeveer 12 jaar, verandert. Ook je huid verandert dan automatisch mee. Rond deze leeftijd gaan meisjes vaak beginnen met make-up. Het is daarom verstandig om rond deze periode je huid dagelijks te gaan verzorgen met stimulerende, maar milde verzorging. De Eclat du Jour lijn is een verzorgings lijn met verfrissende en niet- vette samenstelling die natuurlijk smelt met de huid. Het is een compacte lijn die vriendelijk geprijsd is.

Gel Nettoyant Eclat du Jour:

Een heerlijke mousse die op een milde wijze onzuiverheden en make-up resten verwijdert. Ook geschikt voor de hele gevoelige huid. ’s Ochtends afspoelen met koud water om te verkwikken, ’s avonds met lauw warm water om te ontspannen en make-up resten makkelijker te verwijderen.

Clarins -  Daily Energizer Cleansing Gel

 

Lotion Energisante Eclat du Jour:

Een heerlijke frisse lotion die je huid verkwikt en een gezonde vitale uitstraling geeft. Je huid wordt gehydrateerd en voelt zacht en glad aan.  Deze lotion breng je ’s ochtends aan op een gereinigde droge huid via een wattenschijfje of via je handen verdelend over gezicht, hals en decollete.

Clarins - Daily Energizer Wake - Up Booster

 

 

 

 

 

 

 

 

Creme Eclat du Jour:

Een 24 uurs creme die de huid stimuleerd, hydrateerd en energie geeft. Je huid voelt niet vet aan en oogt fris, egaal en stralend.

Clarins - Daily Energizer Cream

Gel Eclat du Jour:

Een 24 uurs gelcreme met verkwikkende en matterende eigenschappen, die je huid de hele dag door hydrateerd. Deze niet vette gel-creme vormt een perfecte basis voor make-up.

Clarins - Daily Energizer Cream-Gel

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s