Tijdens warme periodes heeft niet alleen je licháám behoefte aan water…

Zon, zee, chloorwater en airco zijn een aanslag op je lichaam . Veel water drinken zorgt ervoor dat je lichaam beter kan transpireren, waardoor je afkoelt en voorkomt een zonnesteek. Ook je huid krijgt het te verduren als je te weinig water drinkt. Je huid wordt dof, kan gaan schilferen, er ontstaan droogte lijntjes en kan trekkerig aanvoelen. Van binnenuit je lichaam verzorgen door elk uur minimaal een groot glas water te drinken en je huid te verzorgen met goede vochtherstellende verzorgingsproducten is aan te raden.

Bi-Sérum Intensif  “Anti-Soif”:

Een intensieve hydraterende serum voor de droge, vochtarme huid. Dit serum trekt snel in en werkt op alle niveaus van de huid om de natuurlijke vochtbalans en barriérefunctie van de huid te herstellen. Breng dit serum aan zovaak als je wilt, onder je dag – en/of nachtcreme. Zelfs de meest droge huid zal er weer stralend, zacht en elastisch uitzien.

Tip: breng dit serum ook aan onder het masker “Anti-Soif en/of onder je anti-zonnebrandproduct voor extra hydratatie.

Clarins - Hydraquench Intensive Serum Bi-Phase

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masque Créme “Anti-Soif”:

Dit masker is een heerlijk zacht en romig masker die niet hard wordt. Breng deze royaal aan op een gereinigde huid. Na tien minuten verwijder je de maskerrestjes met een wattenschijfjes gedrenkt met lotion Tonique. Rimpeltjes worden glad gestreken. Je huid voelt weer zacht en comfortabel aan.

Clarins - HydraQuench Cream Mask

 

 

 

 

 

 

 

 

Baume Lévre Réparateur:

Vergeten je lippen te beschermen met een SPF? Breng dan regelmatig de Baume Lévre Réparateur aan.  Deze balsem kalmeert je lippen direct. Het intens herstellend vermogen door o.a.etherische rozenwas en karité boter zorgen ervoor dat je lippen snel weer zacht en soepel aanvoelen.

Clarins - Moisturizer Replenishing Lip Balm

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s