Speciale verzorging voor de buste….

Het jarenlang kunnen genieten van mooie borsten is grotendeels afhankelijk van de compactheid van het huidweefsel dat de borsten bedekt en ondersteunt als een ‘natuurlijke beha’. Naar mate we ouder worden, maar ook door zwangerschap(pen), borstvoedingsperiodes of gewichtsverlies, wordt deze kwetsbare huid slapper. Wil je lang genieten van een mooie huid en stevige borsten is het verstandig om dit speciale gebied dagelijks te behandelen. De buste verzorgingsproducten van Clarins hebben een zeer geconcentreerde samenstelling, zodat de welvingen van je huid weer elastisch en stevig worden.

Lait Buste: Een perfect anti-ageingmiddel voor stevige en elastische buste. Ook in periodes van zwangerschap en schommelingen in gewicht. Lait Buste zorgt ervoor dat je een jeugdige décolleté behoudt, dankzij de egaliserende en hydraterende werking. Deze luchtige lait, die onmiddelijk intrekt, kan ook gebruikt worden tijdens borstvoedingsperiode.

Tip: bij voorkeur ’s avonds aanbrengen, met grote strijkbewegingen van de basis van de borsten tot aan de kin.

Clarins - Lait Buste Ultra Fermete

 

 

 

 

 

 

 

 

Gel Buste: Deze gel geeft een direct liftend effect.  De borsten worden veerkrachtiger, steviger en gehydrateerd. Tevens wordt de fragiele zone van het décolleté beschermt. Deze gel is niet vet en plakt niet, zodat je na het aanbrengen, direct kan aankleden.

Tip: bij voorkeur ’s morgens aanbrengen van de basis van de borsten tot de kin.

Clarins - Gel Buste Super Lift

 

 

 

 

 

 

 

 

eb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s