Clarins neemt je mee naar Brazil

 • Clarins neemt je mee naar Brazil!

  Geïnspireerd door de kleuren van Brazilië, heeft Clarins een bijzonder mooie zomer- make-up-look uitgebracht. Een mooie combinatie van zomers brons en goud kleuren met een intens blauw accent voor op de ogen waardoor de ogen een nog heldere blik te krijgen.

   

  Clarins - Colours of Brazil Summer Make-Up Look

   

  Clarins heeft zeven prachtige producten gelanceerd, namelijk:

  1) Huile Irisee: een schitterende olie voor het gezicht en lichaam. Deze olie verzacht en voedt je huid en maakt haar satijnzacht. De fijne goudparels geeft je huid een warm bruine gloed en laat haar schitteren.

  Clarins - Shimmer Oil

   

   

   

   

   

   

   

   

  2) Colour Quartet &  Liner Eye Palette:  Het seizoens palet voor het zomerse seizoen, met een intens diep blauwe look. Vier verschillende tinten oogschaduw, die je zowel droog als vochtig kan aanbrengen om verschillende effecten meet te creëren. Eén volle blauwe créme liner om de ogen intensief te verhelderen (laat je oogwit witter lijken).

  Clarins - Eye Quartet & Liner Palette - Colours of Brazil

   

   

   

   

   

  3) Waterproof Mascara: Voor volume en lengte. 100% waterproof, 12 uur long-lasting. Voor dubbele volume en extra lengte. Verkrijgbaar in intens black of Royal Bleu.

   

  Clarins - Waterproof Volume Mascara     Clarins - Royal Bleu

  4) Poudre Soleil Visage Colours of Brazil: Het geheim van een onberispelijke zonovergoten teint. Deze poeder verwarmt en egaliseert je huid met een natuurlijk ogend resultaat. Een harmonie van algemene tinten, geschikt voor alle huidskleuren.

  Clarins - Summer Bronzing Compact

   

   

   

   

   

  5) Crayon Baume Lévres: Een heerlijke volle lipbalsem in stickvorm. Bevat o.a. mango, abrikoos en sheaboter, die je lippen intens verzorgen. Je lippen voelen zacht, soepel en comfortabel aan. Alleen kleurnummer 01 reageert met de ph waarde van je lippen, de kleur past zich aan jouw eigen lipkleur, waardoor je je eigen unieke kleur creërt.

   

  Clarins - Lip BalmCrayon

   

   

   

   

   

  6) Crayon Yeux Waterproof: Water maakt geen kans! Dit oogpotlood is bestand tegen water, talg en warmte. Een intens zwarte kleur, voor een lang houdbare kleur. Je kan dit oogpotlood gebruiken als eyeliner of als kohl voor op je oogrand.

   
  Clarins - Eye Pencil Waterproof  Crayon Yeux Waterproof - clarins

   

   

   

   

  7) Fix Make-Up: Spray een frisse nevel Fix Make-Up over je make-up en je make-up blijft de hele dag perfect zitten (m.u.v je lippenstift). Na herhaling herstelt deze spray de make-up kleuren en verfrist het direct.

  Clarins - Fix Make-Up     Clarins - Summerlook Colours of Brazil Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Een gedachte over “Clarins neemt je mee naar Brazil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s