De zomer komt steeds dichterbij. Ben jij er al klaar voor?

De zomer komt steeds dichterbij.  De hoogste tijd om ons lichaam klaar te maken voor het dragen van  korte rokjes en zomerse jurkjes.  Daarbij zijn mooie, gladde en egale benen een must. Maar hoe creeëren we dat? Onderstaande producten kunnen je hierbij helpen.

Belangrijk is het om je huid regelmatig te behandelen met een lichaamsscrub. Hiermee haal je de dode huidcellen weg en maak je je huid zachter en gladder. Hierdoor kan de Huile Anti- Eau en de Lift Minceur Haute Definition, die je hierna gaat aanbrengen,  beter zijn werk doen.

Zie onder het stappenplan:

1) Gommage Exfoliant Peau Neuve

Hiermee verwijder je de dode huidcellen, waardoor je huid gezuiverd wordt. De producten die je hierna gaat aanbrengen, kunnen zo beter hun werk doen. Door het stimuleren van de celvernieuwing en stimulatie van de doorbloeding wordt cellulite  voorkomen en/of vermindert. Je huid wordt sterker, zachter, gladder en steviger. Je kan deze scrub op een droge huid aanbrengen voor een extra intensief effect of op een vochtige huid voor een minder intensief effect. Daarna afspoelen met water.

Clarins - Gommage Exfoliant Corps Peau Neuve

Clarins – Exfoliating Body Scrub for Smooth skin

 

 

 

 

 

 

 

2) Huile “Anti-Eau”

Een aromatische niet vette verzorgende  huid olie. Bevat 100% natuurlijke planten extracten die diep in de huid haar werking doet. Deze huid olie zorgt ervoor dat toxines worden afgevoerd. Verstevigt, stimuleert huidweefsel en vermindert cellulite. Daar wordt je huid intensief gevoed waardoor je een soepele en satijnzachte huid krijgt. De Huile “Anti-Eau” en de Lift Minceur Haute Definition hebben een versterkende werking op elkaar. Breng de Huile bijvoorkeur aan op een vochtige huid. Dus na het baden/douchen en spoel nog 3 seconden na met een lauw warme douche.

Tip: dit is ook een heerlijk olie om mee te masseren.

Clarins - Huile "Anti-Eau"

Clarins – Contour Body Treatment Oil

 

 

 

 

 

 

3) Lift Minceur Anti Capiton

Dit is een onmisbaar product bij elk afslankprogramma. Deze frisse, niet vette gel-creme bevat een gepatenteerde formule met acht verschillende planten-extracten. Heupen en dijen krijgen weer een mooie strakke ronding. De huid ziet er veerkrachtiger en egaler uit. Een ideaal product voor de ochtenden.

 

Clarins - Lift Minceur Anti Capitons

Clarins – Body Lift Cellulite Control

 

 

 

 

 

 

 

4) Masvelt

Deze creme is heerlijk voor de avonden en werkt super aanvullend op de Lift-Minceur Haute Définition (deze kan natuurlijk ook prima 2x per dag worden aangebracht in plaats van twee verschillende producten).  Deze afslankende en verstevigende bodycréme bevat o.a. Bamboe-extract die de  vetcellen beinvloeden. De doorbloeding wordt geactiveer waardoor, mede door de cafeïne, toxines sneller worden afgevoerd. De huid wordt gehydrateerd, steviger, en blijft zacht en egaal.

Clarins - Masvelt

Clarins – Body Shaping Cream

 

 

 

 

 

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s