Verjong je oogopslag met Clarins

Tijdens de feestdagen ontmoeten we vaak familie/kennissen die we niet zo heel vaak zien. Natuurlijk willen we dan alleen maar horen dat we “niets” verandert zijn. Ik geef je daarom graag een paar tips om je oogopslag te verjongen.

Lisse Minute Concentre Anti-Rides

1] Begin met de Lisse Minute Concentré Comblante en druk deze zachtjes in rondom je oogcontouren. Hierdoor wordt de huid direct gladgestreken en gevuld!

Zie ook onderstaande video.

2] Breng vervolgens drukkend de Concentre Zone Regard aan, om te corrigeren en te verzorgen. Volg hierbij je oogkas (je maakt als het ware halve rondjes). Doe dit altijd van binnen naar buiten. Je oogcontour ziet er “gelift” en direct jonger uit!

Concentre Zone Regard

3] Als laatste breng je de Pinceau Perfecteur aan. Hiermee creëer je een extra liftend effect en worden donkere kringen verdoezelt. Je oogcontour ziet er direct gladder, zachter, helderder en “gelift” uit en er is nieuw leven ingeblazen.

Zie ook onderstaande video.

Houd je van een naturel look? Dan heb je nu op een natuurlijke manier een jonge oogopslag gecreëerd. Wil je meer make-up aanbrengen> Dan heb je nu de perfecte basis neergezet om je volgende make-up stappen aan te brengen.

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl

Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s