Elke huid heeft behoefte aan vocht.

Of je nu een vette, een droge, een gevoelige huid of een combinatie hiervan hebt. Elke huid heeft behoefte aan vocht. En zeker nu het buiten kouder wordt. De centrale verwarming zetten we een standje hoger, we warmen ons op bij de openhaard. We nemen een heerlijke douche die nét even te warm is. Dit zorgt ervoor dat er meer vocht aan onze huid wordt onttrokken dan anders.

Verwen je huid daarom (tijdelijk) met intensieve hydraterende producten. Clarins heeft een hele mooie hydraterende verzorgingslijn met bijzondere formules. Deze lijn bevat onder andere het extract van de schors van de katafray-boom (afkomstig uit Malaga) en bevat een enorm vermogen om de natuurlijke barriére functie van de huid te versterken.

cn_image_2.size.baobobtree1

          katafray

Deze verzorgingslijn bestaat uit de volgende producten:

– Bi-Serum Intensif “Anti-Soif” : Voor een intensief hydraterende verzorging. Een tweefasenserum die vrijwel onzichtbaar is, aangenaam op de huid voelt en werkt op alle niveau’s van de huid om de natuurlijke vochtbalans en barriérefunctie van de huid te herstellen. Dit is een serum die je niet perse als kuur hoeft te gebruiken. Deze kan je inzetten, wanneer jouw huid er behoeft aan heeft.

– Creme Désaltérante: Deze 24 uurs creme is geschikt voor de normaal tot droge huid en is ook verkrijgbaar met een SPF15.  Maakt de huid onmiddelijk zacht en geeft een stralende teint. Kies je voor de creme met SPF, is het geen 24 uurs creme meer, maar gebruik je het als een dagcreme.

– Creme Riche: Deze 24 uurscreme is geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Deze creme is heerlijk vol en rijk van structuur. Werkt voedend en verzachtend.  Perfect om de droge, kwetsbare huid te beschermen tegen gure winterse weersomstandigheden. Zeer geschikt ook voor wintersporters.

– Gel Fondant Désaltérante: Een niet vette “verkoelende “24 uurs gel-creme. Geschikt voor de normaal tot gecombineerde huid. Deze gel-creme zorgt voor een perfecte hydratatie, verfijnt poriën en zorgtvoor een langdurige matte huid.

– Fluïde Fondant Désaltérante: Een verkwikkende en verfrissende gel-creme. Geschikt voor de normale tot gecombineerde huid. Deze dagcreme zorgt voor een perfecte hydratatie en voorkomt tevens dat de huid door warmte en vochtigheid gaat glimmen.

desalterantpot

– Masque Créme “Anti-Soif”: Dit heerlijke, zachte créme masker herstelt het vochtevenwicht van alle huidtypen, zelfs de meest extreem droge huid. Het stimuleert de natuurlijke vochtbalans en barriére functie van de huid. Ook heel goed te mengen met de andere maskers van Clarins.

– Baume Lévre Réparateur: Een lipverzoring die je altijd bij je zou moeten hebben.  Werkt, dankzij de etherische rozenwas, directe kalmerend en beschermend. Bestanddelen uit de rijstolie werken voedend en kalmerend zonder dat het ‘verslavend’ werkt. Geschikt voor het hele gezin.

– Soin Hydratant Ensoleillant: Het hele jaar door een gezonde en natuurlijke kleur. Deze auto-bronzante is een hydraterende dagcréme vol met vitamines, die je huid binnen twee uur laat stralen van vitaliteit.

– Créme de Soins Teintée SPF6: Een hydraterende dagcreme voor alle huidtypen. Geeft je huid  een stralende teint, zonder dat het lijkt dat je make-up gebruikt.  De huid wordt beschermt tegen UV- stralen, vervuiling en vrije-radicalen.

biserum

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl

Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Een gedachte over “Elke huid heeft behoefte aan vocht.

  1. Er is iets over de methode een poker pro kan daar blijven en
    nemen zijn tegenstanders scheiden alleen gebruik van hun capaciteiten van vertrouwen maken en
    richten ; en televisie mensen kunnen niet voldoende .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s