Mail van een blije klant…

Het werk van een zelfstandige gaat altijd door. Ook als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Zo zaten wij dit jaar in een heerlijk huisje direct aan het strand van het meer van Lugano in Noord-Italië. Elke avond checkte ik daar keurig mijn mail en beantwoordde die dan zoveel mogelijk meteen.

En terwijl ik op onze veranda zat, met mijn Ipad op schoot, mijn mail checkte, zag ik dat ik een mail had ontvangen van een trouwe klant. Het was een korte mail. Kort maar krachtig.  En van deze korte, maar krachtige mail, werd ik blij!

Deze klant schreef mij het volgende:

“Op 3100 meter vlak bij de Matterhorn, zon, strak blauw,  konden we wel wat bescherming gebruiken…. Gelukkig zijn we niet verbrand!

En vervolgens zag ik onderstaande schitterende foto met het door mij geadviseerde product.

UH Plus HP SPF 40 - Clarins

http://www.belissima.nl/index.php/uv-plus-hp.html

Wat is het toch fijn als klanten je op de hoogte brengen/houden van (geadviseerde) producten, waar ze enthousiast over zijn. Daar krijg je toch weer energie van?! Klant blij, ik heel blij!

En dan gelijk maar bij deze een verzoekje: heb je ook een leuke ervaring met een Clarins product? Ik hoor ze graag!

2 gedachtes over “Mail van een blije klant…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s