Drakenbootrace was leuk!

Een paar weken geleden werd ik door Arka Media, een Apeldoorns bedrijf, gevraagd om deel te nemen aan de Drakenbootrace. Altijd leuk als je ergens voor gevraagd wordt. Met een gezellig team (heel hard) peddelen door het Apeldoornse kanaal en de hele dag lekkere drankjes en hapjes nuttigen. Natuurlijk wilde ik dat!

Afbeelding

Helaas waren de weersvoorspellingen niet zo goed. Maar positief ingesteld als ik ben, nam ik mijn favoriete UV Plus HP SPF 40 mee. Voor je weet maar nooit….

En wat was ik blij dat ik hem in mijn tas gestopt had. Tussen de wolken door brak regelmatig de zon door. En wanneer de zon schijnt, wil ik mijn huid direct beschermen tegen de UV-stralen met een SPF product. Klinkt een beetje als een zonnefobie misschien, maar ik kan niet van de zon genieten als ik weet dat er op m’n huid geen goede UV bescherming zit.

Weet je wat nou zo bijzonder is van de UV Plus HP SPF 40?. En dan bedoel ik écht anders dan de gewone zonnecrémes? Dat is dat dit filter de UV stralen weerkaatsen en dus helemaal niet je huid kunnen binnendringen.

Maar ook heel handig dat:

–        Er geen inwerktijd van een half uur nodig is

–        Het 100% vetvrij is;  trekt dus heel snel in en ik heb nooit last van een glimmende                huid en kan daardoor ook over je make-up worden aangebracht

–        En het laat geen wittig laagje achter

–        En is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid

Afbeelding

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s