Blote benen weer komt eraan. Ben jij er klaar voor?

Ik kan me niet herinneren dat we ooit zo’n zon-loze lente en (tot nu toe) zomer hebben gehad. Als ik naar mijn lichaam kijk, lijkt het net alsof ik zo uit de winter stap. Maar nu hebben de heren van het KNMI ons dit weekend mooi weer beloofd. Dat betekent dat we eindelijk onze zomerse jurkjes aan kunnen doen. Maar ja, met zo’n wit lichaam is dat natuurlijk niet echt charmant.

Daarom ben ik van de week begonnen om mijn lichaam zomerproof te maken en breng ik elke avond een mooie Self-Tanner aan. Echt, ik zie mijn lichaam bruiner worden! Als straks de temperatuur omhoog schiet ben ik er in ieder geval klaar voor.

Wat is jouw ervaring met een selftanner?

Afbeelding

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Self-Tanners van Clarins?

http://www.belissima.nl/index.php/clarins-webshop/zonneproducten/zelfbruinend-lichaam.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s