18 juni 2013…. Clarins Blog online!

Vandaag mijn eerste stappen in blog-land over mijn passie: schoonheidsverzorging. Maar ook over mijn grootste ambitie: bewijzen dat goed online schoonheidsadvies kán! En natuurlijk over de fantastische producten van Clarins! Voor iedereen die die interesses deelt, de producten kent of wil leren kennen. Voor iedereen die mee wil praten, vragen wil stellen, op de hoogte wil blijven. Ik ben benieuwd waar ik over en jaar sta met deze weblog. Het grootste plezier doe je mij door te laten weten wat jij er van vindt!

Mooie groetjes,

Kyra Demmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s